Kitchenaid áramátalakító - a válasz :)

Sokan kerestetek meg egy régi Kitchenaid-es posztom után, és azóta is, hogy hogyan oldottam meg az amerikában vásárolt készülékem áramátalakítását. Gondoltam megírom egy posztban a megoldást, hátha így még többeteknek is tudok segíteni :)

Egy olyan 110V-ról 220V-ra átalakító konvertert vásároltam, ami a 300 W-nál kisebb teljesítményű gépemet "elbírja" (Az én régi kis gépem 200-valahány Wattos, így ebbe a kategóriába belefért.)
Ez az átalakító ugyan elég súlyos darab, és nem is túl pici (20x10x10cm-es), de minden gond nélkül, tökéletesen működik vele a Kitchenaid-em azóta is, így bátran ajánlom!
Segítségképp ilyen átalakítóról van szó (az ára webshoponként változik, ezt a linket találomra választottam).


Ha 300W-nál nagyobb a gép, amit vásárolnátok, akkor érdemes kikérni a bolt véleményét, ahol vennétek az átalakítót, hogy el fogja-e bírni a 325W-os gépet a 300W-os átalakító, mert azt sajnos nem tudom. Valószínű, hogy ezesetben 400 W-os átalakítót kell beszerezni :)

Remélem sokatoknak tudtam segíteni, és bátrabban vágtok bele egy tengerentúli vásárlásba, ha már ők olyan szerencsések, hogy az itteni ár töredékéért megvehetik ezt a remek kis gépet! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések